Skip to content
home bg 01

Bureaus op maat

Rottier Meubels is gevestigd en actief als vakkundige meubelmaker in de provincie Zeeland. U kunt bij ons terecht voor het laten maken van een bureau op maat, helemaal in uw stijl. Wij werken met een variëteit aan materialen, zoals metaal, fineer en diverse houtsoorten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen voor uw houten bureau op maat, bijvoorbeeld blank of gelakt hout, of een gespoten afwerking.

nathan-riley-9q3I8XhesQI-unsplash
nathan-riley-9q3I8XhesQI-unsplash
nathan-riley-9q3I8XhesQI-unsplash
nathan-riley-9q3I8XhesQI-unsplash
home bg 03
home bg 02

Redenen om te kiezen voor een bureau op maat

Bureaus zijn toch in iedere meubelzaak in Zeeland te koop, waarom zou u dan op zoek gaan naar een op maat gemaakt bureau? Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard design, waar er velen van verkocht worden. Maar gaat u voor uniek en helemaal naar uw smaak, overweeg dan eens een bureau op maat. Dit hoeft overigens helemaal niet duurder te zijn dan een kant-en-klaar model in de winkel, voor ieder budget hebben we een oplossing.

Er zijn nog veel meer redenen om hiervoor te kiezen.

  • U maakt optimaal gebruik van de ruimte, geen centimeter blijft onbenut.
  • De kamer bevat geen loze hoekjes, het bureau is geheel op maat.
  • Het bureau heeft de juiste hoogte, geheel op u afgestemd.
  • Heeft u een kamer met een aparte vorm of afwijkende afmeting? Geen enkel probleem, het ontwerp passen we daar gewoon op aan.
  • U heeft een eigen bureaudesign in gedachten, maar kunt dit in reguliere meubelzaken niet vinden.
  • U wilt iets unieks, helemaal in uw stijl, kleur en afwerking.
home bg 04
james-mcdonald-3d4sSUChunA-unsplash
james-mcdonald-3d4sSUChunA-unsplash
james-mcdonald-3d4sSUChunA-unsplash
james-mcdonald-3d4sSUChunA-unsplash

Bureau ontwerp en advies op maat Zeeland

Ook wanneer u nog niet helemaal weet wat u zoekt, maar wel dat u iets unieks wilt, dan helpen we u graag verder. Maak gerust een afspraak met Rottier Meubels, zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen, smaak en verwachtingen zijn. Zodra we een inschatting van de ruimte kunnen maken en de materiaalsoorten en stijl die bij u passen, is de stap naar een bureau ontwerp op maat zo gemaakt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het bouwen van maatwerk bureaus in de regio Zeeland? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres info@rm-2.nl of bel ons op sms, whatsapp ons op 06-38286567

Contact of offerte

Contact Ons

Adres

Korenstraat 18, 4381 AK

Vlissingen – Nederland

Telefoon

E-mail Adres